Sommarprogram

Miniatyrbild

TRADITIONEN FORTSÄTTER! 10,11,12 juli 2024 är det dags. En underbar musikupplevelse som traditionsenligt sker under druvorna i växthuset. Max 150 platser, så först till kvarn. Det finns möjlighet att beställa sallad till via ticketmaster. Vi har serveringstillstånd! EARLY BOOKING RABATT!

BOKA HÄR

Danne Stråhed trio under druvorna

Han é tillbaka! Danne Stråhed. Vilken fest det blir!!" Danne har sjungit låten som hyllar den skånsktalande flickan, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Hans låtlista med hits är lika lång som konserten. Ni känner ju Danne! Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkkära artister.

BOKA HÄR
Miniatyrbild

Özz Nujen 25 juli kl 20:00

Özz är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg . 2013 medverkade Özz Nûjen för andra gången i ”Sommar i P1”. Han har även arbetat som programledare och lett ”Morgonpasset i P3”, “Lika olika” och ”Zero Impact” på SVT och lett talkshowen ”Özz i P1?. Özz Nûjen är även etablerad som skådespelare och har spelat i åtskilliga svenska filmer så som Wallander-deckaren ”Skytten”, ”Tusenbröder”, ”Aspiranterna”, ”Anna Holt”-serien och SVT:s sci-fi-serie “Äkta människor” som sålts till 50 länder. 2014 var han en av huvudrollerna i fotbollskomedin ”10 000 timmar” tillsammans med Peter Magnusson. Även på teaterscenen har Özz Nûjen rönt framgångar och bland hans roller märks Puck i Shakespeares ”En midsommarnattsdröm” på Uppsala stadsteater, Nobelpristagaren Dario Fos pjäs ”Mistero Buffo” och ”Rikard III” på Riksteatern. Özz Nûjen har belönats med flera priser och utmärkelser. 2012 fick han Eldh-Ekblads fredspris av Svenska freds- och skiljedomsföreningen och 2013 tilldelades han Teaterförbundet Karl Gerhards stipendium. 2014 mottog han Expressens satirpris Ankan och i motiveringen kunde man bland annat läsa ”Özz Nûjen har hjärnan, hjärtat och ryggraden som kännetecknar god satir”. Han och komikerkollegan Måns Möller har även medverkat i kritikerrosade showen ”Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén ”Sveriges Historia” på turné och med Riksteaterns succéproduktion “Laika” och ”Kebaben på Skäret”. Under våren 2023 spelade Özz huvudrollen i succéserien Flykten från Östermalm på SVT och nyligen kunde man se han i ”Min sanning” på SVT. Özz och en otrolig stämning, som vi ser fram emot!

BOKA HÄR

Fredag 7 juni Kristoffer Appelquist

Upplev en oförglömlig show där du kan luta dig tillbaka, koppla av och skratta tillsammans med vänner och kollegor. Med sin charmiga och kvicktänkta stil kommer Kristoffer att leverera skämt som får hela salen att kikna av skratt.

Kristoffer Appelquist
Ni har sett honom som programledare för Svenska Nyheter, i Parlamentet, På Spåret, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra underhållningsprogram de senaste åren. Han var även en av de fasta deltagarna i ”Bäst i test” på SVT.

Kristoffer har tidigare turnerat med standup-showerna ”Drömmen om Amerika” och ”Kristoffer Appelquist är DÖD”. Hans senaste turné var den helt improviserade föreställningen ”Frågornas Herre” där han lät publiken skriva ner frågor på lappar för att sedan svara på dem efter bästa förmåga på scen.

BOKA HÄR

Thomas Di Leva 19 juli

En lite över en timmes kärleksfull unplugged och closeup föreställning på Backagården där Thomas spelar sina största nya och gamla hits. Vem ska jag tro på?, Vi har bara varandra, Vad är frihet?, Miraklet…listan på hits är lång så detta är en konsert utan ett tråkigt ögonblick med låtar i absolut högsta klass. Välkommen till en personlig och fascinerande föreställning i tid och rum där publiken får njuta av Di Leva låtar & ett par av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Njut av underbar miljö där du kan få äta en bit och där vi har serveringstillstånd. Det finns möjligt att köpa mat till konserten

BOKA HÄR

Miniatyrbild

Carling family - Måndag 1 juli och tisdag 2 juli

Dags för världens mest underbara musikfamilj att ösa loss. Close up konsert, där du kommer riktigt nära artisterna.

Gunhild Carling behöver egentligen ingen presentation. Hon är Sveriges Swing-drottning som sprudlar av spelglädje på scenen. Hon är en av de viktigaste musikerna och ambassadörerna för swingen idag. Hon är erkänd globalt för sitt enastående musikerskap som multiinstrumentalist, sångerska och entertainer. Under året fyller de lokalerna i USA och på somrarna kommer de hem till Sverige och hemmaplan för att ge energi och musikkärlek. Magiska kvällar med Carlingfamiljen under druvorna.

Carling Family är unika i världen. Deras stora talang sträcker sig över tre generationer och alla familjemedlemmar spelar åtskilliga instrument, dansar, sjunger och har tagit den klassiska Vaudeville-stilen in i dagens tidsålder. Det spelar främst varm, energisk jazz i 1920 talets stil med en fantastisk underhållning på scenen. De turnerar över hela världen i Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien.

BOKA HÄR